Mijn Zaken
Image default
Auto-industrie

Met de ID.-modellen de winter door

Elk ID.-model van Volkswagen biedt de keuze uit de rijstade B en D. Stand B (voor ‘Brake’) is met name geschikt voor in de stad. Als je het gaspedaal loslaat, recupereert de auto; hij remt dan op de elektromotor af. Daarbij wordt de remenergie die vrijkomt omgezet in elektrische energie die wordt opgeslagen in de accu. Rijstand D (voor ‘Drive’) daarentegen is meer geschikt voor de snelweg en buitenwegen. Hier rolt de auto vrij – hij ‘zeilt’ – als je je voet van het gaspedaal haalt. Het gebruik van bewegingsenergie (ook wel kinetische energie) is de meest efficiënte manier van rijden bij langere afstanden.

Boven ongeveer 60 km/u hangt het rendement sterk af van de luchtweerstand. Naarmate de snelheid hoger wordt, neemt het stroomverbruik van een elektrische auto onevenredig toe. Zo heeft 10 km/u meer snelheid al een merkbaar effect op de actieradius. Kijk dus vooruit, maak zoveel mogelijk gebruik van de zeilfunctie en selecteer de Eco rijstand in de rijprofielselectie. Dat vermindert de prestaties van de airconditioning enigszins en ondersteunt een efficiënte rijstijl bij het accelereren. Je kunt de Eco-stand op elk moment overrulen via de kickdown.

ID.3

De Volkswagen ID.3 is het eerste 100% elektrische model in de zogenaamde ID-Family welke Volkswagen in 2020 op de markt heeft gebracht. Uen elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent.

Dit 3e elektrische model van VW na de e-Golf en de e-up! is een 5-deurs hatchback die veel mensen zal aanspreken. Genoeg ruimte voor een gezin. De ID.3 is leverbaar met verschillende accupakketten, waardoor het bereik varieert van 330 km tot meer dan 500 km.

De ID.3 is geen omgebouwde benzineauto, maar een auto die vanaf het allereerste moment is geoptimaliseerd voor elektrisch rijden. Via Volkswagen ID.3 Private Lease is het rijden extra zorgeloos.

ID.4

De ID.4 combineert het beste van twee werelden: de ruimte en veelzijdigheid van een SUV, met het duurzame karakter van een volledig elektrische auto. Deze moderne cross-over is slim, krachtig met een grote actieradius.

Terwijl de ID.3 als opvolger kan worden gezien van de Volkswagen Golf, is de grotere en hogere ID.4 min of meer een elektrische Tiguan.

Vanaf de lancering zijn er volop Volkswagen ID.4 Private Lease Aanbiedingen. 

Polo

De Volkswagen Polo is een compact voertuig met een traditionele, transversale motor en voorwielaandrijving. De Volkswagen Polo is lange tijd het kleinste model van Volkswagen geweest en wordt sinds 1975 geproduceerd.

De VW Polo mag best omschreven worden als een klassieker onder de wat kleinere modellen. Via Volkswagen Polo Private Lease is het mogelijk om zorgeloos zo’n nieuwe Vitara te rijden voor een vast bedrag per maand.

T-Cross

De T-Cross is de nieuwste Volkswagen met een hoge zit. Hiermee is de T-Cross compacter dan zijn broertje: de T-Roc. Met de komst van de T-Cross is het SUV aanbod van Volkswagen gegroeid naar maar liefst vijf modellen. Van klein naar groot: T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg. Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad. 

Via Volkswagen T Cross Private Lease is het mogelijk om in een nieuwe T-Cross te rijden zonder gebruik te maken van je spaargeld. 

Tiguan

De Volkswagen Tiguan Private Lease is uiterst populair. De Tiguan is geïntroduceerd als conceptcar in 2006 op de Los Angelos Auto Show

De Volkswagen Tiguan is de ultieme SUV van nu. Ruim, krachtig en vol slimme assistentiesystemen. De vernieuwde Tiguan is direct herkenbaar aan de nieuwe grille, die speciaal voor de SUV’s van Volkswagen is ontworpen.

De Volkswagen Tiguan kwam op de markt in 2007. Het is een midsize SUV die veel techniek deelt met de Volkswagen Golf en Passat.

Golf

De nieuwe Golf is meer Golf dan ooit – vol comfort, intelligentie en design. VW Golf Private Lease is een extra reden om voor een nieuwe Golf te gaan. 

Volkswagen

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf.

Private Lease

Volkswagen modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Volkswagen Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Een Private Lease Vergelijker biedt dan uitkomst. Filter in de private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd, het aantal deuren en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. Je ziet nu precies welke auto’s aan jouw wensen voldoen.

Regelmatig hebben aanbieders scherpe aanbiedingen. Het is de moeite waard om dit goed in de gaten te houden want een korting van €20 per maand levert je, bij een looptijd van 60 maanden, een totaalvoordeel op van € 1.200. Maar is een goedkope deal ook daadwerkelijk een goede deal? Dit is helaas zeker niet altijd het geval. Contractvoorwaarden zoals een strenge opzegvoorwaarden of een hoge meerprijs per kilometer kunnen een private lease aanbieding toch minder aantrekkelijk maken.