Mijn Zaken
Image default
Auto-industrie

ziekenvervoer

Een rolstoelhelling is een essentieel onderdeel van mobiliteit voor mensen die rolstoelen en andere hulpmiddelen gebruiken, zoals scooters of rollators. Maar niet zomaar een oprit is genoeg. 

Voor elk budget is er ziekenvervoer beschikbaar. In een vrijblijvend gesprek kunt u aangeven of u direct wilt leasen of rijden en een gehandicaptenbus of ambulance wilt kopen. Het voordeel is dat elk voertuig zo flexibel is dat het kan worden uitgebreid met extra stoelen. Op deze manier kan aan elke wens van klanten worden voldaan. Elke maat rolstoel kan ook in een ziekenbus worden vervoerd. De zorginstelling kiest een bus die het beste past bij het ziekenvervoer. Er zijn ook busjes met een flexibele lage instap en busjes met op elke plek plaats voor een rolstoel of brancard. Zolang uw bedrijf de bestelwagen heeft, zijn aanpassingen mogelijk.

Uw voertuig speciaal laten ombouwen zodat de bestuurder en passagier gemakkelijk toegang hebben. Zodat ze zich dan veilig kan laten vervoeren terwijl hij in zijn rolstoel zit. Met een paar verbeterde geprepareerde rolstoel auto aanpassing voor mindervaliden in Belgie door een gespecialiseerd team van Mobility4all, zal het reizen een stuk aangenamer worden. Deze vorm kunnen bestaan ​​uit:

Als u heeft besloten wat u gaat installeren, heeft dit invloed op de prijs van het voertuig dat u gaat kopen. Als u op zoek bent naar een nieuwe gehandicapte auto, betaalt u waarschijnlijk tussen $ 40.000 en $ 65.000. U kunt ook een tweedehands kopen die u gemiddeld tussen $ 21.000 en $ 35.000 kan kosten.

Gewichtscapaciteit: De gewichten van een rolstoelhelling variëren enorm, controleer altijd het werkelijke gewicht en vertrouw niet op de marketingboodschap die ‘lichtgewicht’ zegt. Controleer altijd of het laadvermogen van de oprijplaat hoog genoeg is om het gewicht van de unit plus de gebruiker te dragen.