Mijn Zaken
Image default
Detailhandel

Raambekleding op maat

Raambekleding op maat van Marasol

Als je op zoek bent naar iets voor je ramen, dan kom je al snel uit bij rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale of verticale jaloezieën of vouwgordijnen. Bij Marasol ben je aan het juiste adres voor vele soorten raambekleding van topkwaliteit.

Alle ramen zijn anders. Zelfs ramen die volgens de architect en kozijnenboer hetzelfde zijn kunnen in mm afwijken. Ook kan er bijvoorbeeld scheef zijn gestuct. Daarom biedt Marasol alle raambekleding op maat aan. Alles wordt tot op de mm nauwkeurig op maat gemaakt door de Nederlandse producent Verano. 

Plisségordijnen als raambekleding

Plissé gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Om te beginnen is er keuze tussen vele bedieningsmogelijkheden. Bediening met handgreep, trekkoord of elektrisch, het is allemaal mogelijk. Naast keuze tussen de verschillende bedieningsmogelijkheden, kun je ook kiezen voor verschillende soorten bevestiging en ook hoe de plissés open gaan. Zo hebben we top-down bottom-up plisségordijnen die het mogelijk maken om de stof aan de bovenkant te laten zakken, zodat je zelf precies kunt bepalen waar je lichtinval en inkijk wenst.

We hebben plissés op maat voor bijna ieder raamtype. Zelfs voor aluminium en kunststof kozijnen waar je niet in wil schroeven of boren hebben we mooie oplossingen. Met een zogenaamd smartfit frame worden de plissés aan het kozijn bevestigd. Dit kan met clips tussen het glas en het rubber van het kozijn, of als je rechte kozijnen hebt kan het ook met sterke magneten worden bevestigd.

We hebben plissés speciaal ontworpen voor lichtkoepels en lichtstraten die ook horizontaal gemonteerd niet zullen doorzakken.

Horizontale jaloezieën

Ook jaloezieën zijn er in vele afwerkingen. Zo hebben we houten jaloezieën met lamellen van 5 of 6,5 cm breed. Allemaal zijn ze zowel met koordsysteem of met elektrische bediening te maken. Naast de robuuste houten jaloezieën hebben we ook de fijnere aluminium jaloezieën in ons assortiment. De lamelbreedtes variëren van 1,6 cm tot 7 cm breed. Ook deze jaloezieën zijn allemaal uit te voeren met een motor voor elektrische bediening. 

De jaloezieën met de smalste lamelbreedtes, 16 en 25 mm, zijn net als plisségordijnen verkrijgbaar in smartfit frame. Deze zijn eenvoudig te monteren op kunststof en stalen kozijnen, zelfs op draaikiepramen.

Overige raambekleding op maat

Naast de plissés en horizontale jaloezieën, hebben we rolgordijnen, vouwgordijnen en verticale lamellen in ons assortiment. Alle collecties bestaan uit een breed scala aan kleuren, afwerkingen en lichtdoorlatendheden.

Speciaal voor hele grote ramen zijn er XL rolgordijnen en verticale lamellen. De verticale lamellen kunnen wel 6 meter breed worden gemaakt. Ideaal voor grote raampartijen. Ze zijn verkrijgbaar in PVC, stof en aluminium. Allemaal met verschillende lamelbreedtes en afwerkingen.

Raambekleding online bestellen

Marasol is een webshop, opgericht door vader en dochter Martin en Anna. Voor ons is het belangrijk dat je een product koopt waar je echt tevreden mee bent en dat precies past bij je ramen en interieur. Omdat wij geen inmeet- en montageservice hebben kunnen we onze prijzen laag houden. Ondanks dat we niet bij je op locatie komen, kijken we wel graag met je mee naar de meest passende oplossing. Daarom bieden we de mogelijkheid voor gratis online advies. Je kunt ons foto’s sturen van je ramen en kozijnen. Wij vertellen je dan de mogelijkheden en onmogelijkheden. We zijn altijd eerlijk en zullen je ook vertellen als iets niet kan. Om zeker te weten dat de gekozen stoffen en kleuren naar wens zijn, sturen we graag gratis en vrijblijvend een aantal stalen naar je op. Zo kun je thuis op je gemak kijken wat je het mooiste vindt.