Mijn Zaken
Image default
Materialen

De grootste mogelijkheden van XL vloertegels

Ben je op zoek nieuwe vloertegels? Dan kom je er al snel achter dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. De tegels zijn in een groot aantal afmetingen verkrijgbaar, zodat jij iedere ruimte helemaal naar wens kunt maken. Een nieuwe trend is een extra grote vloertegel, welke een groot deel van de vloer al in beslag neemt en waarmee je ook een geheel nieuwe uitstraling geeft aan de woning. Je moet dan wel nog bepalen welk soort vloertegels jij wilt hebben en in welke ruimtes je deze plaatst. Want welke mogelijkheden zijn er precies met de XL vloertegels

Voor meer rust in de badkamer

Om te beginnen bieden XL vloertegels de mogelijkheid om specifieke ruimtes in huis aan te pakken. Denk hierbij aan de badkamer. In de badkamer wil je zoveel mogelijk rust creëren, omdat je hier volledig moet kunnen relaxen. Door de grootte van de vloertegels kan deze rust gecreëerd worden. Er zijn minder naden te zien en door voor een gewenste kleur te kiezen, zorg je ervoor dat jouw badkamer over een fijne uitstraling zal beschikken. Een houtlook, natuursteen of betonlook zorgen bijvoorbeeld altijd voor voldoende rust in de ruimte. 

Meer hygiëne in de keuken

Je kunt daarnaast deze grote vloertegels leggen in de keuken. In de keuken draait het niet alleen om de mooie uitstraling, maar ook om het hanteren van een zo hoog mogelijke hygiëne. Dankzij de grote vloertegels zijn er minder naden om vuil tussen te laten vallen. Dit geeft jou ook weer de gelegenheid om sneller en eenvoudiger schoon te maken. Je hoeft immers niet meer voortdurend op te letten bij de naden. Ook voor de keuken kun je een groot aantal kleurtinten met elkaar vergelijken en zorgen voor een goede match met het interieur.

Een terras met veel sfeer

Uiteraard hoef je niet alleen binnenshuis met deze grote vloertegels te werken. Als je een mooi terras wilt maken, heb je immers ook tegels nodig die zorgen voor een goed geheel en voldoende stevigheid. De grote terrastegels plaatsen gaat snel en eenvoudig, zodat je binnen no time geniet van jouw nieuwe terras. Voor het terras zijn er voldoende tegelsoorten aan te schaffen en vanwege het grote formaat creëer jij een uniek terras in jouw buitenruimte. Iedere kleur en iedere tegelsoort kan weer een geheel nieuw terras opleveren, zo kun je alle kanten op! Met welke ruimte begin jij?