Mijn Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilige werkplek online met backup microsoft office 365

Maak werken gemakkelijk met werkplek online

Ben je veel aan het werk op kantoor of thuis met de computer voor all je office taken? En erger je aan bijvoorbeeld een trage computer, veel spam mails, onnodige facturen voor overhead zaken die je niet gebruikt en slechte ondersteuning als je het nodig hebt? Dan is het wellicht tijd om over te stappen op werkplek online! Bij NEWMINDS systems regelen we al jouw ICT voor een vast maandbedrag per maand. Ook kun je bij ons hoogwaardige hardware kopen die de komende jaren goed worden ondersteund zodat je niet opgescheept zit met een verouderd systeem. Heb je medewerkers in dienst? Geen nood, ook voor de gehele organisatie verzorgen wij graag de IT en maken wij werken op afstand en in de cloud perfect mogelijk.

Waarom kiezen voor online werkplekken?

De tijd dat we allemaal van 9 tot 5 op een vaste werkplek zaten ergens in een groot kantoorgebouw is vrij gedateerd. Tegenwoordig werken we eigenlijk overal en nergens. En door de corona pandemie zijn we zelfs genoodzaakt om thuis te werken. Hoe ga je dat dan opvangen? Het nieuwe slimme werken leunt volledig op basis van het super stabiele en complete cloud platform van Microsoft. Met Microsoft 365 kan namelijk iedereen op afstand blijven werken aan hun projecten. Zowel individueel als in teamverband! Door simpelweg in te loggen met je zakelijke accountgegevens krijg je meteen toegang tot al je belangrijke programma’s zoals;

  • Excel
  • Word
  • Acces
  • Outlook
  • Teams

Een ander groot voordeel van virtuele werkplekken voor bedrijven is dat digitale werkplekken heel productief, flexibel en efficiënt in te richten zijn binnen iedere organisatie. De kosten zijn heel goed beheersbaar omdat je betaald per gebruiker. Gaan er gebruikers weg, dan kun je ook eenvoudig omlaag schalen. Daarnaast biedt werken in de cloud nóg een groot voordeel en dat is dat data altijd opgeslagen wordt waar je ook bent. Want niets is zo vervelend dan werken aan belangrijke bestanden, om vervolgens te maken te krijgen met gecrashte computer. Ook staan je bestanden altijd veilig opgeslagen, mocht je computer gehackt worden, dan zijn jouw werkbestanden in ieder geval veilig.

Nog meer voordelen van een werkplek online

Altijd en overal bereikbaar op elk apparaat

Met een online werkplek profiteer je van de mogelijkheid om vanaf elk apparaat toegang te krijgen tot je werkomgeving. Dus telefoon, tablet of computer. Ben je niet thuis en moet je inloggen vanaf een openbare plek? Ook dat is mogelijk. Om zeker te zijn dat jij het bent, kun je een 2-stapsverificatie instellen zodat niet iedereen zomaar toegang krijgt tot je account.

Alle gegevens up-2-date en veilig met backup microsoft office 365

Met werken in de cloud worden al je gegevens opgeslagen op een van de best beveiligde servers ter wereld, waar iedere dag duizenden mensen eraan werken om het ook veilig te houden. Er worden altijd backups gemaakt dankzij backup microsoft office 365 en alle verbindingen zijn veilig en afgeschermd. Veiliger dan dit wordt het niet.

24/7 ondersteuning door NEWMINDS systems

Bij NEWMINDS systems werken ICT’ers die persoonlijke service niet uit de weg gaan. Sterker nog, we zijn 7 dagen per week bereikbaar als iets uitvalt of er een storing is met een server. Onze storingsdienst is er altijd voor onze klanten om problemen zo snel mogelijk op te lossen. We houden van een persoonlijk contact en zullen geen eindeloze antwoordapparaten inzetten voor binnenkomende spoedmeldingen. Je hebt altijd direct contact met een medewerker die het probleem kan oplossen.

Op afstand meekijken daar waar nodig

Alleen met jouw goedkeuring kunnen we ook vanaf afstand meekijken op jouw server en persoonlijke account. Zo kunnen we gauw zien of er nog belangrijke openstaande taken zijn of dat bepaalde instellingen verkeerd staan. Onze systeembeheerders kunnen zo heel snel meekijken en een oplossing bieden voor iedere vraagstuk. Via onze website kun je direct klikken op ‘support op afstand’ zodat direct een verbinding wordt opgezet. Of bel +31 74 20 20 112 voor een afspraak.

https://www.newmindssystems.nl/